مدیر مسئول «صدای زنان» در دیدار استاندار با بانوان فعال فرهنگی مطرح کرد

تعامل صنعت و رسانه، حلقه مفقوده هم‌افزایی و توسعه

جلسه دیدار استاندار آذربایجان شرقی با بانوان فعال فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی تبریز برگزار شد.
تعامل صنعت و رسانه

تعامل صنعت و رسانه، حلقه مفقوده هم‌افزایی و توسعه

در این جلسه، معصومه شکوهی، مدیر مسئول نشریه تخصصی «صدای زنان» به بیان برخی مشکلات و مسائل رسانه‌ای و نیز طرح مشکلات جامعه زنان پرداخت.
مدیر مسئول «صدای زنان» با تاکید بر لزوم توجه به زنان در دولت جدید گفت: “در بسیاری از موارد به زنان بهای کافی داده نشده و بانوان نتوانسته‌اند جایگاه شایسته خود را بیابند و در این شرایط بسیاری از بانوان با تلاش مضاعف سعی دارند جایگاه خود را به دست بیاورند. ما امیدواریم که زنان ما با حمایت دولت بتوانند در جایی که شایسته آنان است قرار بگیرند.”
وی سپس به معضلاتی که رسانه‌ها با آن روبرو هستند اشاره نمود: “متاسفانه مسئولان در آذربایجان شرقی، نه تنها عملکرد مناسبی ندارند، بلکه در هیچ موردی پاسخگو نیستند. یک رسانه برای اینکه بتواند فعالیت کند باید به اطلاعات و آمار و ارقام دسترسی داشته باشد. به طور مثال، استان در چندین سال گذشته رتبه سوم خشونت در ایران را داشته است و آنطور که پیش می‌رود به جایگاه دوم هم خواهد رسید؛ این در حالی است اداراتی مانند بهزیستی و یا پزشکی قانونی هیچگونه آماری در اختیار رسانه‌ها قرار نمی‌دهند. تا زمانی که ما به آمار دقیق و موثق دسترسی نداشته باشیم قادر به اطلاع رسانی دقیق نیستیم. و پس از دسترسی به داده‌ها، باید بیندیشیم که چه قدمهایی می‌توان برای این معضلات برداشت.”
شکوهی در ادامه به سکوت و عدم فعالیت امور بانوان سازمان ها و ادارات به عنوان یکی از نهادهای موثر در رفع مشکلات بانوان اشاره کرد و گفت: “چندین بار مشکلات مربوطه را خاطرنشان کرده‌ایم، اما عملا کاری انجام نشده است.”
چالش‌های رسانه مورد دیگری بود که مدیر مسئول صدای زنان عنوان کرد و افزود: “طبق فرمایش مقام معظم رهبری، امروز جنگ، جنگ رسانه است، اما رسانه‌های ما در این جنگ اغلب در خط دفاعی ایستاده‌اند و نتوانسته‌اند در حوزه کار خود تاثیرگذار باشند. بخشی از این مساله، به مشکلات اقتصادی بازمی‌گردد. خبرنگاران آذربایجان شرقی نه بیمه دارند و نه حداقل حقوق ماهیانه. متاسفانه در سایه کم فعالیتی تشکل‌های رسانه ای استان، افراد غیرحرفه‌ای زیادی وارد حیطه خبرنگاری می‌شوند و همین موضوع سبب می‌شود شان خبرنگاران واقعی پایین رود.”
وی افزود: “موضوع بعدی عدم حمایت دولت از هفته‌نامه‌ها و دوهفته‌نامه‌هاست. هر از گاهی برای روزنامه ها و پایگاه‌های خبری نشست‌هایی برای بیان مشکلات رسانه ای از طرف اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود، اما هفته‌نامه‌ها و دوهفته‌نامه‌ها در این نشست‌ها جایگاهی ندارند و به همین دلیل تریبونی برای طرح مشکلاتشان ندارند.”
شکوهی بر ضرورت تعامل رسانه‌ها با صنعت تاکید نموده و گفت: “وقتی آذربایجان شرقی یک قطب صنعتی است، چرا نباید ما تعامل رسانه و صنعت داشته باشیم؟ اگر تعاملی وجود داشته باشد می‌توانیم هم‌افزایی داشته باشیم که هم به حال صنعت و هم به حال رسانه مفید است.”
وی در پایان به بازار کار بانوان اشاره نموده و گفت: “از سال ۱۳۷۸ قرار شده بازار صنایع دستی در دروازه‌های شهر راه‌اندازی شود، اما در این خصوص اقدامی صورت نگرفته است. با برپایی چنین بازارهایی می‌توان به بانوان کارآفرین خدمات ارائه کرد، اما بعد از سالها این وعده‌ها هنوز جامه عمل نپوشیده است.”
این دیدار به همت دکتر نازیلا آصفی و هماهنگی فاطمه مظفری اسکویی برگزار شد و بانوان فعال در خصوص حقوق شهروندی، مشکلات بانوان در شهرستان ها، مشکلات بانوان اقتصادی و آسیب های اجتماعی و رفتاری ، همچنین ارائه الگوی مناسب عینی برای نوجوانان و جوانان و در خصوص مشکلات بیماران خاص بالاخص بیماران پیوند اعضا سخنرانی کردند.

پیام آذربایجان

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://payamazarbayjan.ir/?p=10884

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

تصویر روز:

هیچ محتوایی موجود نیست

پیشنهادی: