در ابتدای این مراسم، معصومه شکوهی، مدیر مسئول نشریه صدای زنان، ضمن اشاره به همت و پشتکار لیلی صبوری به عنوان بانوی اقتصاد منطقه آزاد جلفا، گفت: داستان زندگی این بانوی با اراده و پرتلاش، الگوی مناسبی برای بانوان کشورمان است. صبوری با فراز و نشیبهایی که در مسیر زندگی خود داشته، توانسته در عرصه کارآفرینی و مدیریت شایسته، بهویژه در جذب گردشگران به این منطقه، نقش موثری ایفا کند.
شکوهی ضمن تشکر و قدردانی از تمامی عوامل دخیل در چاپ این کتاب، خواندن سرگذشت خانم صبوری را به مهمانان توصیه کرد.
در ادامه، راضیه وجودی، نویسنده کتاب «در دل سختیها»، در خصوص تلاشها، زحمات، غصهها و شادیهای خانم صبوری سخن گفت. وی با اشاره به فداکاریها و پشتکار این بانوی کارآفرین، او را الگویی برای زنان و جوانان دانست. وجودی با بیانی شیوا و احساسی، حاضران را با فراز و نشیبهای زندگی این بانو همراه کرد و از سختیهایی گفت که او برای رسیدن به موفقیت پشت سر گذاشته است.
نویسنده کتاب «در دل سختیها» اظهار داشت: «طی دو سال نگارش این کتاب، نمیتوانستم آن روزها و شبهایی که راوی کتاب تحمل کرده را بر روی کاغذ بیاورم؛ چرا که هیچ کلمهای شایسته و نشاندهنده درد و سختیهایی نبود که این بانو پشت سر گذاشته است.
وی با اشاره به کافه شایلی افزود: کافه شایلی تنها یک اسم نیست، بلکه آرزوی مادری دلشکسته است که لیلی صبوری با دستان خود آن را بنا کرده و به قلب مادر مهربانش هدیه کرده است.
در بخش پایانی مراسم، لیلی صبوری با اشاره به آرزوی پدر مرحومش برای نگارش این کتاب، از تمامی مهمانان و حاضران تشکر و قدردانی کرد و سپس، کتاب «در دل سختیها» را با امضای خود به مهمانان هدیه داد. این اقدام با استقبال گرم حاضران مواجه شد و فضایی صمیمانه و به یادماندنی را رقم زد.
جشن امضای کتاب «در دل سختیها» فرصتی بود تا با زندگی پر فراز و نشیب یک بانوی کارآفرین آشنا شویم و از او برای رسیدن به اهداف بزرگ، انگیزه بگیریم. این کتاب میتواند الهامبخش بسیاری از زنان و جوانانی باشد که در مسیر موفقیت با چالشهای مختلفی روبرو هستند.