تولید سالانه ۹ هزار و ۸۲۱ تن سیب در ورزقان
مدیر جهادکشاورزی شهرستان ورزقان از آغاز برداشت سیب از باغات این شهرستان خبر داد.
امیدعلی جلالی در گفتوگو با خبرنگاران افزود: شهرستان ورزقان با توجه به میکروکلیمای مناسب، استعدادهای منطقه و به لحاظ قرار گرفتن در حاشیه دو رودخانه دائمی ارسباران چایی و حاجیلار چایی دارای ۶۵ هزار و ۳۵۱ هکتار اراضی زراعی و باغی بوده که از این مقدار ۲ هزار و ۴۱۲ هکتار سطح زیر کشت باغات قرار دارد.
وی گفت: در شهرستان ورزقان، تعداد ۷ نوع رقم سیب سردرختی با کل سطح ۹۴۰ هکتار وجود دارد که از آن ۶۱۰ هکتار بارور و ۳۳۰ هکتار غیربارور است و سالانه ۹ هزار و ۸۲۱ تن سیب تولید می شود. اغلب باغات شهرستان مربوط به باغات سیب و با ارقام پیوندی شامل رد دلیشیز، گلدن دلیشیز، گالا، رد استارکینگ، فوجی، گلاب و … با پایه کوتاه مالینگ M9 و M111 و پایه بذری است.
جلالی تصریح کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی در این شهرستان، متوسط عملکرد این نوع میوه در سال جاری ۱۶ تن در هکتار است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان ورزقان با معرفی توانمندیهای شهرستان در خصوص تولید سیب با کیفیت عالی، بر لزوم برنامهریزی و ایجاد زیرساختهای لازم برای صادرات این محصول با توجه به ظرفیت تولید و وجود پتانسیلهای بخش باغبانی با احداث سردخانه و صنایع تبدیلی، سورتینگ و بستهبندی در منطقه تاکید کرد.
امیدعلی جلالی در گفتوگو با خبرنگاران افزود: شهرستان ورزقان با توجه به میکروکلیمای مناسب، استعدادهای منطقه و به لحاظ قرار گرفتن در حاشیه دو رودخانه دائمی ارسباران چایی و حاجیلار چایی دارای ۶۵ هزار و ۳۵۱ هکتار اراضی زراعی و باغی بوده که از این مقدار ۲ هزار و ۴۱۲ هکتار سطح زیر کشت باغات قرار دارد.
وی گفت: در شهرستان ورزقان، تعداد ۷ نوع رقم سیب سردرختی با کل سطح ۹۴۰ هکتار وجود دارد که از آن ۶۱۰ هکتار بارور و ۳۳۰ هکتار غیربارور است و سالانه ۹ هزار و ۸۲۱ تن سیب تولید می شود. اغلب باغات شهرستان مربوط به باغات سیب و با ارقام پیوندی شامل رد دلیشیز، گلدن دلیشیز، گالا، رد استارکینگ، فوجی، گلاب و … با پایه کوتاه مالینگ M9 و M111 و پایه بذری است.
جلالی تصریح کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی در این شهرستان، متوسط عملکرد این نوع میوه در سال جاری ۱۶ تن در هکتار است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان ورزقان با معرفی توانمندیهای شهرستان در خصوص تولید سیب با کیفیت عالی، بر لزوم برنامهریزی و ایجاد زیرساختهای لازم برای صادرات این محصول با توجه به ظرفیت تولید و وجود پتانسیلهای بخش باغبانی با احداث سردخانه و صنایع تبدیلی، سورتینگ و بستهبندی در منطقه تاکید کرد.