تولید ۳ تن زعفران در استان آذربایجان شرقی

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی از تولید۳ تن زعفران در استان آذربایجان شرقی در سال جاری خبر داد.
تولید ۳ تن زعفران در استان آذربایجان شرقی

مسعود جعفرنژاد در حاشیه بازدید از مزارع کشت زعفران در شهر بناب جدید شهرستان مرند در گفتگو با خبرنگاران افزود: سطح زیر کشت زعفران در این استان در سال جاری به بیش از ۴۴۸ هکتار افزایش یافته و پیش بینی می شود که تولید آن با توجه به خشکسالی های اخیر حدود ۳ تن باشد.
وی با بیان اینکه متوسط عملکرد محصول زعفران در واحد سطح در استان ۷ کیلوگرم در هکتار است ادامه داد: شهرستانهای مرند، میانه، اهر و آذرشهر بیشترین سطح زیر کشت زعفران را دارند شهرستان مرند با ۲۶۳ هکتار سطح زیرکشت و تولید یک هزار و ۹۰۰ کیلوگرم زعفران، رتبه اول را در استان به خود اختصاص داده است .
وی همچنین به قیمتهای کنونی زعفران اشاره کرد و گفت: قیمت گل تر زعفران بین ۱.۸۰۰ میلیون تا ۲.۲۰۰ میلیون تومان و قیمت عمده هر کیلو زعفران خشک نیز ۱۷۰ تا ۲۲۰ میلیون تومان تخمین زده می شود.
جعفرنژاد در ادامه به وضعیت زعفران در کشور اشاره کرد و گفت: سطح زیر کشت زعفران در کل کشور به ۱۲۷ هزار هکتار می رسد و استان آذربایجان شرقی با ۰.۳ درصد از سطح زیر کشت کل کشور، رتبه دوازدهم را در این زمینه دارد.
وی در پایان افزود: پیازهای مورد نیاز برای توسعه زعفران در استان، از استانهای خراسان و شهر بناب مرند تأمین می شود و میزان مصرف پیازچه زعفران نیز ۷ تا ۱۰ تن در هکتار است و قیمت یک کیلو پیازچه زعفران امسال بطور متوسط ۱۲۰هزار تومان شد که هزینه تامین پیازچه زعفران در هر هکتار به طور متوسط به ۸۴۰ میلیون تومان رسید که نیاز به حمایت از تولید کنندگان می باشد. همچنین نیاز آبی زعفران حدود ۲ هزار تا ۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب در هکتار است که آبیاری آن معمولاً در فصل پاییز و زمستان انجام می شود، زمانی که سایر محصولات باغی و زراعی نیاز به آبیاری ندارند.

پیام آذربایجان

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://payamazarbayjan.ir/?p=13658

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

تصویر روز:

هیچ محتوایی موجود نیست

پیشنهادی: