شتاب گرفتن چرخهای صنعت کشور با همکاری تراکتورسازی و قطعه‌سازان

مديرعامل شرکت مهندسي ساخت و تامين قطعات تراکتورسازي ايران در گفتگو با خبرنگار ما ضمن تشريح همکاري اين مجموعه با قطعه سازان در سطح استان و کشور در شرایط فعلی گفت: همکاري دوجانبه تراکتورسازي و قطعه سازان رونق و توسعه نه تنها توليد تراکتور، بلکه چرخ صنعت منطقه و کشور را شتاب بخشيده است.
شتاب گرفتن چرخهاي صنعت کشور با همکاري تراکتورسازي و قطعه‌سازان

محمود قلیزاده افزود: توسعه همکاری با قطعه سازان معادله دو سر برد برای همه ذینفعان می باشد چرا که هم تراکتورسازی به عنوان تولید کننده می تواند به قطعات مورد نیاز در حداقل زمان و با کمترین هزینه دسترسی داشته باشد و هم موجب رشد، رونق و توسعه قطعه سازان می شود.
وی با اشاره به اینکه گروه صنعتی تراکتورسازی ایران بر عکس برخی مجموعه های تولیدی طبق سیاستگذاری خود تلاش دارد تا بیشترین همکاری و تعامل را به جهت رفع موانع و مشکلات قطعه سازان داشته باشد اظهار داشت: قطعه سازانی که با تراکتورسازی همکاری دارند می توانند شاهد و ناظر اقدامات تراکتورسازی در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی به کشورمان ، برای تامین منابع مالی حتی در پرداخت حقوق افراد شاغل در این واحدهای تولیدی هستند.
قلیزاده اضافه کرد: از جمله اقداماتی که شاید در کشور به صورت مبتکرانه از سوی تراکتورسازی در پیش گرفته شده اختصاص سرمایه جداگانه برای تعامل و همکاری با قطعه سازان می باشد بطوری که حتی در مواقعی مواد اولیه قطعات مورد نیازی که به قطعه سازان سفارش داده می شود توسط خود تراکتورسازی تامین و خریداری شده و در اختیار قطعه سازان قرار می گیرد.
این فعال حوزه صنعت کشور برای مستندات اقدامات یاد شده خرید سالانه در مجموع نزدیک به ۶۰ هزار تن مواد اولیه اعم از ورق فولادی و فولاد آلیاژی را عنوان و اضافه کرد: تراکتورسازی در واقع ریسکهای تامین را در جهت منافع تولیدکننده قطعات مورد نیازش و مصرف کننده نهایی را به جان می خرد تا محصولی با کیفیت و در موعد مقرر در اختیار مشتریانش قرار دهد.
وی ترنور مالی حوزه ماموریتش در مباحث قطعه سازی و موارد یاد شده را سالانه ۳۰ همت اعلام و تصریح کرد: پرداختهای تراکتورسازی به زنجیره تامین از یک نظام جامع ، دقیق و با لحاظ امتیازات و پارمترهای مثبت همکاری صورت می گیرد بطوری که عملکرد خود قطعه سازان تضمین کننده پرداختهای نظام مند و به موقع آنها می باشد.

شتاب گرفتن چرخهای صنعت کشور با همکاری تراکتورسازی و قطعه‌سازان
قلیزاده پروسه های پرداختی به قطعه سازان همکار با تراکتورسازی را در بازه زمانی ۳۰ ، ۶۰ و ۹۰ روزه تعریف و درعین حال تاکید دوباره برهمکاری های پرداختی در موارد ضروری داشت.
مدیرعامل شرکت مهندسی ساخت و تامین قطعات تراکتورسازی اظهار داشت: استراتژی تامین قطعات مورد نیاز تولید تراکتور به صورت تولید ۵۰ درصد داخل گروه تراکتورسازی و ۵۰ درصد از طریق قطعه سازان کشور لحاظ شده و معمولا قطعات استراتژیک که محور تولید را می چرخانند در خود گروه و بقیه نیز به صورت برون سپاری از طریق قطعه سازان تامین می شود.
وی انتخاب حلقه های زنجیره تامین را منوط به مواردی مانند کیفیت و استاندارهای تولیدی دانست و در عین حال اولویت بندی جغرافیای و نزدیکی به سایت تولیدی تراکتور را نیز در استفاده از ظرفیتهای قطعه سازی دخیل عنوان کرد و گفت: به همین جهت قطعه سازان تبریز ، آذربایجان شرقی ، استانهای همجوار و نهایتا قطعه سازان کشور در سلسله مراتب تعریفی قرار می گیرند.
به گفته قلیزاده ۴۰۰ قطعه ساز از کل کشور در سطوح یاد شده و با اشتغال ۵ هزار نفر در زنجیره تامین و تولید قطعات مورد نیاز محصول تراکتور و در تضمین امنیت عذایی هموطنان نقش دارند که نباید از کنار جایگاه و تاثیر آنها در این مقوله به راحتی گذشت.
این صنعتگر با یادآوری اتفاقات اخیر از جنگ تحمیلی تا حملات سایبری که به کشور صورت گرفته اذعان داشت تراکتورسازی نیز همانند سایر صنایع متاثر از این اتفاقات ناخوشایند بود و به تبع روند امور را تا حدودی با اختلال و کندی مواجه کرده اما مطمئنا تمامی قطعه سازانی که در بلند مدت با تراکتورسازی همکاری دارند گواه این موضوع هستند که تراکتورسازی ، مجموعه های قطعه سازی را جدای از خود ندانسته و همراه تلاش دارند تا به انحای مختلف گره گشای امور این عزیزان باشد و عمل به تعهدات خود در قبال آنها را تحت هر شرایطی در اولویت امور قرار داده و خواهد داشت و در جهت رفع و حل مشکلات بوجود آمد تلاش لازم را انجام خواهد داد.
وی در پایان ضمن قدردانی از همراهی و همکاری قطعه سازان زنجیره تامین با تراکتورسازی در چنین شرایط سختی که کشور در آن قرار دارد تاکید کرد : مجموعه گروه تراکتورسازی ایران در آینده این همراهی، لطف و محبت را فراموش نخواهد کرد.

پیام آذربایجان

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://payamazarbayjan.ir/?p=12739

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

تصویر روز:

هیچ محتوایی موجود نیست

پیشنهادی: