در این شماره، مجموعهای از مقالات و مصاحبههای جذاب با موضوعات مختلف در انتظار مخاطبان است. آنچه در این شماره صدای زنان میخوانید:
“پلهای عابر پیاده؛ قربانی طراحی شهری ناایمن“؛ نوشته دکتر نرمینه معینیان، پلهای عابر پیاده را نه به عنوان مکانی برای عبور و مرور امن، بلکه پاتوقی برای ارتکاب جرم مطرح نموده است.
“زنان در پس پرده آمار تصادفات: روایـت رنج و مسئولیت”، عنوان یادداشتی از پروین بابایی است که به بررسی تأثیرات تصادفات جادهای بر زنان میپردازد و نشان میدهد که چگونه این حوادث نه تنها برای افراد آسیبدیده، بلکه برای خانوادههای آنها نیز بار مالی و روانی سنگینی به همراه دارد.
“نقش کلیدی بانوان در مدیریت مصرف آب”؛ گزارشی از نشست تخصصی با دکتر حکیمه انتظاری، سرپرست اداره کل امور زنان و خانواده استانداری است که به اهمیت نقش زنان در مدیریت منابع آب و ضرورت فرهنگسازی در این حوزه میپردازد.
صمد چایلی در یادداشت “سیرخاب چراغالریندان، دکتر سیروس برادران شکوهی یه” با ذکر خاطرهای از دکتر شکوهی، از این استاد برجسته یاد نموده است. چایلی این یادداشت را به زبان ترکی نوشته است.
“یاد دکتر شکوهی؛ آموزگار تاریخ، اخلاق و انسانیت “به قلم معصومه شکوهی نیز یادنامهای از دکتر سیروس برادران شکوهی است که به بهانه درگذشت این استاد پژوهشگر تاریخ نوشته شده است.
“تلنگـــرهایی که تبدیل به پلــکان ترقــی میشوند”؛ گفتگویی با فاطمه بلیلا، بانوی کارآفرین است و به چالشهایی که وی به عنوان یک زن کارآفرین با آن روبرو بوده، میپردازد.
“سفری به زندگی پرمشقت لیلی صبوری، مدیر ویلاهای کوهستانی ارس”؛ عنوان گزارشی است که به بهانه جشن کتاب در “دل سختیها” نوشته این بانوی کارآفرین تهیه شده است.
“از آرامش معنوی کودکــی تا خلق جهانی ادبی با خداوند”؛ گفتگویی با بانوی شاعر، زهرا عنصری خلجانی است. این مصاحبه به بررسی زندگی و آثار این شاعر و نویسنده میپردازد و تأثیر خانواده، محیط و تجربیات شخصی او بر روند کار نگارش و شاعریاش را مورد توجه قرار میدهد.
صونا سفیری، کارشناس و مشاور حقوقی نیز در بخش دوم یادداشت “رسوب خشونت جنسیتی در فضای سایبر”، پدیده رو به رشد خشونت علیه زنان در فضای مجازی و ابعاد آن را بررسی می کند.
سایر مطالب این شماره عبارتند از: “ظرفیتهای ویژه منطقه آزاد ارس برای تحقق شعار سرمایه گذاری برای تولید”؛ و “تبریز جذابترین مقصد گردشگری در حوزه بریکس”.