در این وانفسای مشکلات اقتصادی و وضعیت بعد از تجاوز اسراییل به کشورمان که نیاز به آرامش و خاطر اطمینان مردم از تهیه کالاهای اساسی یک اصل مهم محسوب میشود، متاسفانه کارخانه پگاه تبریز خود سرانه تا ۴۰ درصد قیمت محصولات خود را بالا برده و در حذف لبنیات از سفره مردم در بین واحدهای مشابه پیشگام شده است. کارشناسان امور تغذیه می گویند لبنیات باید در سبد مصرفی روزانه هرخانوار قرار گیرد.
در ذیل عکسهای محصولات پگاه تبریز با قیمت جدید ملاحظه می شود. این در حالی است که واحدهای نظارت کننده استان از جمله سازمان صمت و تعزیرات سکوت کرده اند.
کارخانه شیر پاستوریزه پگاه تبریز روزانه ۳۵۰ تن شیر خام را به فرآورده های لبنی تبدیل می کند . ظرفیت تولید این کارخانه در سال، ۵۵۰۰۰ تن بوده و بالغ بر ۴۰ نوع محصول در این شرکت تولید می شود. محصولات صادراتی، شامل دوغ، خامه، پنیر، ماست، پودر آب پنیر و پودر شیرخشک، شیر و شیرهای طعمدار می باشد که به کشورهای عراق، افغانستان، پاکستان، روسیه و آذربایجان صادر می شود.
جالب توجه اینجاست که در جستجوی قیمت محصولات پگاه تبریز در سایت رسمی آن متوجه شدم که این قسمت خالی بوده و شفافیت، صداقت و اطلاع رسانی صحیح که وظیفه ذاتی هر نوع شرکت تولیدی بوده در کارخانه پگاه به فراموشی سپرده شده است و بهترین راه برای این دهن کجی و اجحاف کارخانه پگاه، امتناع از خرید محصولات آن و جایگزینی محصولات لبنی شرکتهای مشابه داخلی است که قیمت های مناسبی دارند در این وانفسای مشکلات اقتصادی به مصرف کنندگان این کارخانه توصیه می شود.
به قلم: محمد فرجپور باسمنجی