تولید سالانه بیش از یک هزار و ۵۱۱ تن عسل در شهرستان ورزقان
امید علی جلالی در گفتگو با خبرنگاران گفت: شهرستان ورزقان دارای شرایط آب و هوایی و پوشش گیاهی مناسب است و به علت تنوع بالای گیاهان دارویی، عسل تولیدی در این شهرستان، ارزش غذایی بالایی داشته و از کیفیت مطلوب بر خوردار است.
وی گفت: از تعداد ۱۰۱ هزار و ۲۲۴ کندوی مدرن و۱۰ هزار و ۲۳۲ کندوی سنتی، مقدار یک هزار و ۵۱۱ تن عسل تولید شده است که نسبت به سال گذشته ۲۸ درصد افزایش تولید داشته و به مراکز مصرف صادر می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ورزقان ادامه داد: اشتغالزایی پرورش زنبور عسل در شهرستان یک هزار و ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و تعداد یک هزار و ۷۳۰ نفر به صورت غیر مستقیم است که در فروش و تهیه لوازم زنبورداری مشغول هستند.
جلالی اضافه کرد: متاسفانه فعلا در شهرستان ورزقان صنایع بسته بندی عسل و تولیدات جنبی آن وجود ندارد و تولید شهرستان به صورت فلهای و یا به صورت بستهبندی نامتعارف به فروش می رسد، ولی امید است در آینده نزدیک با تکمیل کارگاه بستهبندی شهرستان که مجوز های لازم را اخذ کرده است، دیگر شاهد فروش به صورت فله ای نباشیم و بدین طریق ارزش افزوده محصول تولیدی نیز افزایش یابد.