تولید زعفران در آذربایجان شرقی به ۳ تن رسید

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی، اعلام کرد: سطح زیر کشت زعفران در این استان در سال جاری به بیش از ۴۲۵ هکتار افزایش یافته و پیش‌بینی می‌شود که تولید آن به ۳ تن برسد.
کشت زعفران در مرند

تولید زعفران در آذربایجان شرقی به ۳ تن رسید

مسعود جعفرنژاد امروز در حاشیه بازدید از مزارع کشت زعفران در شهر بناب جدید شهرستان مرند در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: متوسط عملکرد در واحد سطح استان ۷ کیلوگرم زعفران است. شهرستان‌های مرند، میانه، اهر و آذرشهر بیشترین سطح زیر کشت زعفران را دارند. شهرستان مرند با ۲۴۰ هکتار سطح زیر کشت و تولید یک هزار و ۹۰۰ کیلوگرم زعفران، رتبه اول را در استان به خود اختصاص داده است.

 

هر کیلو زعفران تر ۱.۵ میلیون تومان

وی همچنین به قیمت‌های کنونی زعفران اشاره کرد و گفت: قیمت گل تر زعفران بین ۱.۵ تا ۱.۷ میلیون تومان و قیمت عمده هر کیلو زعفران خشک نیز ۱۱۰ تا ۱۲۰ میلیون تومان تخمین زده می‌شود.

 

کشت زعفران در ۱۲۷ هزار هکتار کشور

جعفرنژاد در ادامه به وضعیت زعفران در کشور اشاره کرد و گفت: سطح زیر کشت زعفران در کل کشور به ۱۲۷ هزار هکتار می‌رسد و استان آذربایجان شرقی با ۰.۳ درصد از سطح زیر کشت کل کشور، رتبه دوازدهم را در این زمینه دارد.

 

افزایش ۵۰ درصد تولید زعفران در آذربایجان شرقی
وی افزود: پیازهای مورد نیاز برای توسعه زعفران در استان از استان‌های خراسان و شهر بناب مرند تأمین می‌شود و میزان مصرف پیازچه زعفران نیز ۷ تا ۱۰ تن در هکتار است. همچنین نیاز آبی زعفران حدود ۲ هزار تا ۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب در هکتار است که آبیاری آن معمولاً در فصل پاییز و زمستان انجام می‌شود، زمانی که سایر محصولات باغی و زراعی نیاز به آبیاری ندارند.جعفرنژاد با بیان اینکه میزان تولید زعفران استان آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲ در حدود ۲ تن بود ادامه داد: با تولید ۳ تنی در سالجاری ، شاهد افزایش ۵۰ درصدی تولید زعفران در آذربایجان شرقی هستیم.
در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://payamazarbayjan.ir/?p=10578

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

تصویر روز:

هیچ محتوایی موجود نیست

پیشنهادی: