صابر گلکاری سرپرست پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی شد

صابر گلکاری به‌ عنوان سرپرست پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی کشور در تبریز انتخاب شد.
صابر گلکاری سرپرست پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی شد

صابر گلکاری در مراسم تودیع و معارفه رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی در تبریز که با حضور شهرام شفیعی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی و محمدعلی ابراهیمی رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی کشور برگزار شد با اشاره به جایگاه این پژوهشکده گفت: پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی یکی از حوزه‌های مهم علوم زیستی است و نقش حیاتی در تأمین امنیت غذایی کشور دارد.
وی افزود: حوزه علوم زیستی و صنایع غذایی با سرعت بالایی در حال تحول است، زیرا پیوند نزدیکی با فناوری‌های نوین دارد و بسیاری از محصولات تولید شده در این حوزه مراحل تحقیقاتی را گذرانده و مجوز تجاری‌سازی در برخی کشورها را دریافت کرده‌اند.
گلکاری تأکید کرد: امیدواریم در کشور نیز توجه ویژه‌ای به بخش تحقیق و پژوهش شود تا بتوانیم همگام با سایر کشورهای جهان، موفق عمل کنیم.
سرپرست پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی کشور افزود: هدف ما استمرار فعالیت‌های موجود و تقویت تحقیقات کاربردی با هدف پاسخ به نیازهای فناورانه استان است و هم‌افزایی با سایر نهادهای پژوهشی در استان و کشور یکی از راهبردهای اصلی ماست و نیازمند حمایت همه‌جانبه هستیم.
در پایان این مراسم، حکم سرپرستی پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی کشور از سوی محمدرضا ابراهیمی رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی کشور به صابر گلکاری اعطا شد.

پیام آذربایجان

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://payamazarbayjan.ir/?p=13547

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

تصویر روز:

هیچ محتوایی موجود نیست

پیشنهادی: